Teun Tammens – personal trainer

Wie ben ik

Mijn naam is Teun Tammens. Sinds 2019 ben ik actief binnen de fitnessbranche en sinds 2021 werkzaam onder mijn eigen naam, Trainen bij Teun. De meeste energie krijg ik van ondernemen, krachttraining, CrossFit, persoonlijke ontwikkeling, lezen, spelletjes en (zeer belangrijk!) alles van chocola.

Achtergrond

Mijn expertise in personal training en leefstijlbegeleiding is gefundeerd op een solide basis van professionele opleidingen en praktische ervaring.

Zo heb ik de opleiding Sport & Bewegen afgerond die mij de nodige kennis rondom trainingsleer en coaching heeft bijgebracht. Precision Nutrition heb ik gevolgd ter verdieping in voedingsleer en coaching. De Pre-Script L1-certificatie heeft mijn vaardigheden in het optimaliseren van beweging en het voorkomen van blessures verder aangescherpt.

Mijn praktijkervaring omvat het werken met een breed scala aan sporters, van beginners tot gevorderden, naast mijn eigen persoonlijke ontwikkeling als casus.

Werkwijze

Wil jij een fit en sterk lichaam waar je op kunt vertrouwen? Eén die niet zeer doet wanneer je met je kinderen speelt, gesloopt is als je een trap op rent en die je zomers liever verbergt? Ik help jou je droomlichaam te bereiken. Dit kan op verschillende manieren:

   • Gepersonaliseerde trainingen in small-group-setting of 1-op-1;
   • Afslankbegeleiding (Do-It-Yourself methode met de afslankcursus of Done-With-You methode met persoonlijke begeleiding)

Mijn werkwijze is gebouwd op:

   • Training: In tegenstelling tot andere trainingsomgevingen, word je hier gemist als je er niet bent.
   • Voeding: De brandstof waar je lichaam op draait. Voorzie jij je lichaam van wat het nodig heeft?
   • Persoonlijke begeleiding: Een plan valt en staat met de mate waarin het uitgevoerd kan worden. Hier kopiëren en plakken we niet één plan. Er wordt gekeken naar wat jij nodig hebt.

Contact

Ben je benieuwd geraakt naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via https://trainenbijteun.nl/contact/.