Susan Hooiveld-Volkers – coach

Wie ben ik

Mijn naam is Susan Hooiveld-Volkers, ik ben 48 jaar oud en ik woon met mijn man, zoon, dochter en mijn paarden in het pittoreske Scharmer in de provincie Groningen. Ik heb een (paarden)coachpraktijk aan huis en ben ervan overtuigd dat ieder individu zijn eigen waarheid en antwoorden al in zich draagt.

Als gecertificeerd NOBCO-coach en CAT-vergoedbaar therapeute spiegel ik je aan je eigen waarheid en help ik je je antwoorden te ontdekken.

Achtergrond

In 2017 heb ik de opleiding professioneel coachen bij de Hanze Hogeschool afgerond. Een overzicht van aanvullende relevante Coachopleidingen:

   • Creatieve Therapie, Civas 2017-2018
   • Register Opleiding Psychosociale Medische Basiskennis PLATO gecertificeerd bij Vita Opleidingen 10§9
   • Vitaliteitscoach bij Civas 2019-2020
   • Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) bij Civas 2021

Op dit moment volg ik de opleiding tot Bach Bloesem Therapeut bij SORAG en paardencoach opleiding bij het Centrum van Paardencoaching in Putten.

Klachten

Ervaar je stress en wil je meer rust en balans in je leven? Wil je uitzoeken of je baan nog bij je past? Wil je beter om kunnen gaan met moeilijke situaties of ziektes? Er zijn vele redenen waardoor je veel stress kunt ervaren. Ik help je inzicht te verkrijgen in je eigen situatie en reik handvatten aan waarmee je zelf verder kunt.

Werkwijze

Mijn benadering omvat veelal werken in de natuur met wandelcoaching en fotografie, waarbij symboliek en metaforen een rol spelen. De natuur biedt wijze hints die je kunnen bijstaan op je levenspad. Tijdens coaching integreer ik aandachts- en mindfulnessoefeningen, waardoor je in contact komt met al je zintuigen. Dit helpt om minder in je hoofd te zitten en resulteert in minder gepieker.

Wat je kunt verwachten tijdens onze sessies zijn woorden als persoonlijk, open, bewustwording, doelgericht, goed luisteren, werken in het NU, mindful, stilstaan, pauze, dingen ‘mogen’, blijven koppelen aan de coachvraag, helikopterview, structuur, en acceptatie.

Mijn visie gaat verder dan het aanleren van nieuwe vaardigheden; het draait om het ontdekken van je eigen kracht. Samen kijken we naar oplossingen die je in het verleden al hebt toegepast en die je nu weer kunt inzetten. Door vragen te stellen, interesse te tonen, stil te staan, bewust te worden, te experimenteren, te ervaren, simpelweg te ZIJN, te borgen, te reflecteren en te evalueren bereiken we Inzicht door Uitzicht.

Contact

Als je jezelf herkent in bovenstaande beeld en je wil weer rust en balans in je leven ervaren, laat dan een berichtje achter op info@mozaiektuin.nl of bel me rechtstreeks op 06-23116909. Ik help je graag verder!

Susan Hooiveld-Volkers

Contact