Reinesta Mier – manueel therapeut en Symbionttrainer

Wie ben ik

Ik ben Reinesta Mier, manueel therapeut voor volwassenen en kinderen.

Achtergrond

Ik ben sinds 2009 werkzaam als fysiotherapeut in verschillende settingen. Al snel ontdekte ik dat manueel therapie het beste bij me past en daar ben ik dan ook verder in gaan scholen. Sinds 2016 draag ik de titel master manueel therapeut en behandel ik volwassenen en kinderen van alle leeftijden. Ik vind het menselijk lichaam een fascinerend systeem en ik doe daarom veel aan bijscholing en verdieping. Ondernemen zit in mijn bloed dus sinds 2011 werk ik in mijn eigen praktijk. Ik werk graag samen met andere specialistische collega’s dus starten van een multidisciplinair centrum was voor mij een logische stap.

Het mooie aan mijn werk vind ik dat ik mensen echt kan helpen om hun leven makkelijker of beter te maken. Het samenstellen van een behandeling is soms net het leggen van een puzzel, vooral als er veel zaken zijn waar rekening mee gehouden moet worden.

Klachten

Als manueel therapeut houd ik mij vooral bezig met pijnklachten aan nek, rug of hoofd. Ik heb mij de laatste jaren veel verdiept in de theorieën rondom pijn en de verandering binnen onze gezondheidszorg, van biomedisch naar bio-psychosociaal. Deze theorieën probeer ik toe te passen in mijn dagelijkse praktijk door behandelmethoden te combineren en meer samen te werken met andere collega’s om mensen inzicht en grip te geven op hun klachten.

Werkwijze

De eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak nemen we jouw klachten door. Door middel van vragen en door te luisteren naar wat je verteld probeer ik je klachten te analyseren en verklaren.

Onderzoek

Op basis van mijn analyse doe ik een onderzoek. Ik kijk bijvoorbeeld naar de beweeglijkheid van jouw gewrichten, de kracht van je spieren en naar de aanwezigheid van triggerpoints.

Behandeling

Wanneer ik alle punten verzameld heb, proberen we ze samen te verbinden in de vorm van een behandelplan zodat we jouw klachten kunnen oplossen. Ik heb veel kennis en brede ervaring dus een hoop methoden om in te zetten in jouw behandeling.

Contact

Word jij ook gehinderd door pijn? Misschien heb je al van alles geprobeerd maar lijkt niets te werken? Ik help je graag op weg. Meer informatie over mijn behandelingen vind je op mijn website.

Voor collega’s ben ik ben bereikbaar via Zorgdomein en Zorgmail.

Reinesta Mier

Contact

Website: https://mierfysiotherapie.nl

E-mail: info@mierfysiotherapie.nl

Telefoon: 06-21946183

BIG: 199 120 22 304