Jantine Booij – kinderfysiotherapeut

Wie ben ik

Ik ben Jantine Booij, kinderfysiotherapeut en praktijkeigenaar bij Fysie op Kids. In mijn praktijk behandel ik een breed scala aan motorische hulpvragen voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Samen met de ouder(s) en indien nodig met andere zorgprofessionals, zoek ik naar de beste manier om elk kind te ondersteunen in hun unieke motorische ontwikkeling. Onze praktijk heeft locaties in Groningen en Drenthe. Ik ben onder andere werkzaam in Meerstad, Groningen, Westerbork en Beilen.

Achtergrond

Tijdens mijn opleiding als fysiotherapeut sprong het specialisme kinderfysiotherapie met kop en schouders boven de andere specialisaties uit. Dagelijks vind ik inspiratie in de oprechtheid, veerkracht en het doorzettingsvermogen van kinderen.

Tijdens mijn werk richt ik mij op het spelenderwijs bevorderen van de motorische ontwikkeling. Het is mijn doel  om kinderen te ondersteunen in het vol vertrouwen en zelfstandig verkennen van hun wereld, iets wat ik al meer dan 20 jaar met groot enthousiasme doe.

Werkwijze

Mijn collega Sander Panneman is werkzaam op onze locatie in Harkstede. Als praktijkeigenaar dien ik als achtervang en ben ik ook betrokken bij de zorg op deze locatie. Samen zorgen we voor een compleet aanbod van kinderfysiotherapie.

Contact

Heb je vragen over de motorische ontwikkeling van je kind of wil je graag overleggen? Neem gerust contact met mij op via jcbooij@kinderfysiotherapie-praktijk.nl of bel naar: 050 800 32 62. Ik help je graag verder!

Voor meer informatie over de verschillende doelgroepen die wij in onze praktijk behandelen en de expertise van mijn collega Sander Panneman, verwijs ik je graag naar zijn pagina of naar onze website.