Dirk Velthuis – sportmasseur

Wie ben ik

Ik ben Dirk Velthuis, sportmasseur en samen met mijn vrouw woonachtig in Froombosch. Als fanatiek wadloper, lange afstandloper en mijn algehele interesse in sport en beweging, ben ik altijd bezig met het behoud van een soepel bewegingsmechanisme.

Vanuit persoonlijke ervaring en die van mijn cliënten, weet ik als geen ander hoe (sport)blessures, overmatige spanning of vervelende pijnen je kunnen belemmeren in het uitvoeren van je dagelijkse bezigheden.

Achtergrond

Ten behoud van een soepel lichaam is het regelmatig laten masseren van spieren geen overbodige luxe. Vanuit mijn persoonlijke belangstelling voor het behandelen en voorkomen van (sport)blessures heb ik de opleiding sportmassage gevolgd (NESPG – 2004).

Naast klassieke- en sportmassages geef ik ook stoelmassages. Tot slot heb ik de Reducept scholing voor behandelaars gevolgd. Reducept is op bewijs gebaseerde Virtual Reality pijneducatie. Daarmee help ik mensen een beter begrip van pijn te verkrijgen, waardoor het behandeltraject met betrekking tot pijn effectiever wordt.

Klachten

Bij spanningen en stress, (sport)blessures, pijn, over- of verkeerde belasting help ik mensen met behulp van verschillende massagetechnieken spieren weer los te maken en zo dieper te ontspannen. Met behulp van preventieve massages kunnen klachten voorkomen worden.

Tijden

Behandeling alleen op afspraak in het PMC. Ik werk op maandag, woensdag en donderdagavond, tussen 18:30 en 22:00.

Contact

Heb je vragen of klachten en wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Je kunt me bereiken per e-mail of telefoon, ik help je graag verder!